Jag gjorde pankopanerad torsk igår. Så himla gott. Doppa i mjöl, sedan vispat ägg och sist panko. Panko hittar du i asiatiska affärer/asiatiska delen av affären, och är ett grovt ströbröd som passar utmärkt till panering
Rör ihop remuladsåsen och in i kylen så länge du gör klart fisken. Ta fram torsken och låt den tina i god tid innan du börjar laga så att det blir lätt att dela upp fisken i lagom stora bitar
Nästa alternativ är fisk, då finns det ett stående alternativ hos tre av restaurangerna som har panerad rödspätta med antingen kokt potatis och remuladsås (samma varenda dag, vecka ut och vecka in) eller i en friterad burgare (vegetarisk eller fisk) på gatuköksmanér
Servera med nykokt potatis och remuladsås länk eller gräddfil med kryddgrönt. Skär fiskfiléerna i halvor om de är stora och droppa över lite citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.