Renbiff med lime- och enbärssmör och mandelpotatispuré
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g renytterfilé
  • 5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • nymald
  • 3 st morötter
  • 100 g sockerärter
  • 5 tsk senapsfrön
  • gula
  • 5 tsk senapsfrön
  • bruna
  • 2 msk smör
  • 2 msk + 1 tsk
  •  
  • Lime- och enbärssmör
  • 50 g smör
  • rumstempererat
  • 6 st enbär
  • 1 tsk timjan
  • färsk
  • 1 tsk limeskal
  • rivet
  •  
  • Rödvinssky
  • 3 dl rödvin
  • 2 msk kalvfond
  • koncentrerad
  • 1 msk råsocker
  • 1 st vitlöksklyfta
  • krossad
  • 4 st champinjoner
  • eller annan svamp i klyftor
  • 1 st timjankvist
  • 1 st lagerblad
  • 1 tsk maizena
  • majsstärkelse
  •  
  • Mandelpotatispuré
  • 800 g mandelpotatis
  • 25 g smör
  • 5 dl mjölk
  • varm
  • 2 st äggulor
  • 5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.