Dessa går att göra goda tunnbrödrullar av och det gick snabbt att göra så ny favoriti hemmet. Det här receptet är ett tips från MixWellochViveca som la ut receptet på deras facebook-sida
Det smakar bara gott om brödet fortfarande får vara litemjuktimittenLägg bröden på ett galler och låt de svalna liteFörvarai plastpåsarGår bra att frysa inTIPS
I Umeå blev deltagarna så pass nyfiknaochinspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likttraditionellt, svenskt, mjukttunnbröd som möjligt
Ett super gott och super enkelt tunnbröd att göra i stekpannan på spisen. Tänk vad länge sedan det var jag gjorde dem, och nu lovade jag Julija att vi skulle baka dem,
Blanda i kokos ochoch sesamfrön och fräs en stund under omrörning. En liten Kaka till kaffet Som det stora Kakmonster jag alltidvarit, ser jag det nu som en utmaning att komma på något gott till kaffet som även en låg-kolhydratare kan njuta av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.