Här sitter jag o systern o mumsar sconesfrukost på tåget genom skåne. Vår plan från början var att lyxa till det och köpa ett sånt där frukostpaket från espresso house, men det hade inte öppet så tidigt på söndagar
Sista dagen är riktigt rolig, dels åker man igenom Österrike (eller Schweiz om du ska åt Rivieran till) vilket är rätt häftigt, men sen vet man ju också att när dagen är slut så är man framme
. Detta är min sons tre födelsedags tårtor han haft när han fyllt år. Den första är fullproppad med bananer och mango mousse (barnmatsburk mango) och grädde utanpå och bananer runt, perfekt för en 1-åring som ska få äta tårta för första gången, god var den också
Om någon frågade mig om min absoluta favoriträtt när jag var si så där en åtta år hade jag med all säkerhet svarat schnitzel med pommes och vitlökssmör
Det är chokladsnittar, chokladbröd eller chokladkakor som får oss att ta denna resa tillbaka i tiden och med ett glas iskall mjölk i handen så går den resan så mycket snabbare
Promenera genom de chassidiska judiska kvarteren i södra Williamsburg och vidare upp på Bedford Avenue till norra Williamsburg, med mat-och dryckesstopp
Genom att rensa tarmarna, dricka rikligt med vatten och motionera kan dessa tarmfickor gå tillbaka. En väl genomförd tarmrening i kombination med fasta, detox och bättre kost med mycket probiotika kan därför vara väldigt bra för en problemtarm
För att bryta av lite så ni inte blir helt utmattade av mitt tjat om den delen av mathimlen som ramlat ned i Skåne, så bjuder jag på lite av min mathimmel
1. Sås. Skala och finhacka löken. Fräs den i smör under omrörning tills den blir lite glansig. 2. Tillsätt champagne, vatten, grönsaks-, hummer-, fiskfond och lagerblad
Jag och O har börjat planera lite inför sommarens semester. Det hör inte till vanligheterna att vi är ute i så här god tid och det känns riktigt uppfriskande att ha så mycket att välja på när man tittar på flygresor och hotell
Min syn på mat har verkligen förändras de senaste åren. Visst har jag alltid tänkt på vad jag stoppar i mig, men de senaste två åren har jag insett hur mycket maten vi stoppar i oss påverkar oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.