Som så många andra idag, så har även vi här hemma bakat chokladbollar. Dock så valde vi att göra dem i en annorlunda tappning och fylla dem med nutella
Jag blandade björn- och renkött för att jag inte hade så mycket björnkött. Fick björnkött som tack för att jag lagade mat åt JAQTs aktivitetsdag dör jaktintresserade tjejer
Rolfs kök är en klassisk svensk restaurang som ligger på Tegnérgatan. Jag och Kevin valde två varmrätter som vi delade på, ena var såklart oxkinden med tryffel- och potatispuré och den andra var konfiterad fläsksida från Rocklunda gård med vitkål, ölkokt lök & rostad vitlök
Ibland blir jag bara så himla sugen på soppa. Mem idag ville jag laga en riktigt matig soppa och då blev det en vietnamesisk soppa med nudlar och biffstrimlor
3 citrongräsen stor bit ingefära1-2 scharlottenlökar3/4 dl kyckling eller kalvfondett paket risnudlar (4 port)olja1 morot1 paket sockerärtor100g böngroddar1 dl jordnötter4 skivor lövbiff1/2 dl jordnötterTa en ganska stor bit ingefära och ca. 1-2 scharlottenlökar
I veckan var vi på AW på restaurang Brewdog tillsammans med Ola, Simon och Malin. Dessutom beställde jag min hamburgare well-done när de rekommenderar medium-well, vilket jag absolut förstår att det kan påverka konsistensen på hamburgareköttet
En bra snack att inta i New York är lobster roll hos Luke's lobster. Luke's lobster roll består av smörstekt och smördränkt "korvbröd" fyllt med Maine hummer
ABC Kitchen är en av stjärnkocken Jean-Georges många restauranger. Med detta ord kan man garanterat få bra mat, i alla fall om alla hans restauranger är som de två vi var på i New York
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.