Det är första restaurangen här i Sverige som jag har sett att dom har Dr. Idag så fick jag den överraskningen och det var nämligen att hon bjöd mig på en god - och väldigt amerikansk - middag på Lily'sBurger
Baconburgare med blue-cheesedressing och stekta päron4 portioner800 g nötfärs1 fast päron1 msk olivolja150 g ädelost2 dl creme fraiche½ dl mjölk1 paket baconsalt och peppar4 friscobröd eller hembakat hamburgerbrödForma färsen till fyra hamburgare och krydda med salt och peppar
Nötfärsburgare med bacon och ost blir en cowboy burger, en god dressing från landet Annorlunda och en BBQ-sås tillsammans med en sallad, perfekt att slänga ihop bara man har allt hemma
Sen hem och börja laga experiment-mat haha. 1-2 vitlöksklyftor, pressade. Rosta dem i ugnen i 20-30 minuter. Stek i 2-3 minuter på vardera sida eller tills de har fått en fin gyllenbrun färg. 1-2 vitlöksklyftor
Fun fact of the day - jag har inte ätit eller druckit något från McDonalds (t. Brödet toppades därefter med massvis med ingredienser - isbergssallad, bladspenat, den stekta quornburgaren och lökringarna, röd paprika, tomat, egen-soltorkad tomat, fetaost, oregano samt några droppar olivolja och flingsalt
Rolfs kök är en klassisk svensk restaurang som ligger på Tegnérgatan. Jag och Kevin valde två varmrätter som vi delade på, ena var såklart oxkinden med tryffel- och potatispuré och den andra var konfiterad fläsksida från Rocklunda gård med vitkål, ölkokt lök & rostad vitlök
---. Ingredienser till burgerbas. se 2-1/2 dl valnötter. 3-4 champinjoner. 21/2 dl valnötter34 champinjoner1/4 lök1 röd paprika1 morotsalt och pepparIngredienser till ostbas11/4 dl solrosfrön11/4 dl pumpafrön1 vitlöksklyftasalt och peppar3 msk vattenSå här gör duFinhacka alla ingredienser för burgarbasen och häll de i en större bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.