Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricots verts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricots verts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricots verts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicots verts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricots verts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicots verts
Smaka av med soja, salt och peppar. Tillsätt vitlök och ris och stek lite till. salt och svartpeppar. Stek lök och grönsaker under omrörning 3–5 min. 2 Knäck i äggenoch rör om. 100 g haricots verts. 2 st ägg
Lägg på ett lock och sänk värmen så att det bara småkokar. Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon ochharicots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.