Ingredienser Portioner: 4 250 g fryst hackad spenat 250 g ricottaost 1 litet ägg ca 3 dl vetemjöl 1 krm riven muskot 1 dl riven parmesanost 3/4 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 250 g valfri pasta 1 förp tomatsås (gärna med basilika) à 390 g rapsolja Till servering färsk basilika riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Snittade dom på mittenoch sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsaltoch nymalen svartpeppar
• Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhuskenoch blanda till en slät smet. Pizzadeg. Tomatsås. • Tillsättfiberhuskenoch blanda den väl direkt ner
Köttfärsbiffar, tomatsås, mozzarella ochsquashspagetti. Igår var jag tillsammans med familjenochtittade på flyguppvisningoch på kvällen åkte vitill stan och lyssnade på Miriam Bryant när hon uppträdde på Linköpings stadsfest
Inspirerad av Malin'sDiner som isin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte ägg ioch sedan gratinerade med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.