Lägg kycklingeni botten och bryn på alla sidortills klubborna har en gyllene färg. Så här gör du Placera en stor kastrull på hög värme på spisenochtillsättolivolja
Tricketliggeri att kycklingen ska vara rumstempererad, torr och att gnidain den med fett. Enkel att göra och svår att misslyckas med, glöm bara inte bort den iugnen
Skölj av kycklingen (både in- ochutsida) och klappa torr med hushållspapper. Fast det blir ju ändå lite ljusare för varje dag så jag tar och fokuserar på det istället - och att febern har gått ner och jag är så mycket piggare
Oftast iolika woker ochtill pasta, och oftast antingen stekt i stekpanna eller iugnen. Jag är som ni vet grönsakstokig så jag har oftast många olika grönsaker imina sallader, men självklart kan ni välja bara några av ingredienserna eller komponera en helt egen variant – rimmadoch kokt kyckling förgyller de flesta sallader
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon iugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Det är rikt på vitamin D, dom flesta B vitaminernaochmagnesium
Helstektkycklingiugn är en festlig vardagsrätt, lättlagad och sköter sig själv iugnen. Jag kryddar minkyckling med en riktigt god marinadoch låter den stå några timmarinnantillagning, gärna i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.