Rimmadoxbringa. Nej vet ni vad, nu är det dags för lite husmanskost av den gamla hederliga sorten här i köket, närmare bestämt oxbringa som rimmats och kokts för att serveras med kokta pantoffler och pipparrotssås
Gör så här Lägg oxbringan i en gryta och fyll på med vatten så det täcker. 700 g rimmadoxbringa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 700 g rimmadoxbringa 150 g morötter ½ purjolök 1 röd chili 3 lagerblad Potatismos
800 g rimmadoxbringa 1 purjolök 1 tsk timjan eller några färska kvistar 2 lagerblad 10 vitpepparkorn cirka 500 g blandade rotfrukter, till exempel morötter, gulbetor, palsternacka, rotselleri, persiljerötter, kålrot 1 litet knippe bladpersilja eventuellt riven pepparrot 1. 800 g rimmadoxbringa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.