Ingredienser för Portioner Portion 4 400 g Gröna ärtor Gröna ärtor 400 g Gröna ärtor 400 g Morötter Morot 400 g Morötter 6 st Potatis Potatis 6 st Potatis 12 st Körsbärstomater Körsbärstomater 12 st Körsbärstomater 2 tsk Grönsaksbuljong Grönsaksbuljong 2 tsk Grönsaksbuljong (Till båda puréerna) 2 tsk Salt Salt 2 tsk Salt (Till båda puréerna) 600 g Stekfläsk Stekfläsk 600 g Stekfläsk (Rimmat) 200 g Philadelphiaost Philadelphiaost 200 g Philadelphiaost (Till båda puréerna) Lägg till på inköpslistan Ingredienserna har lagts till på din inköpslista. Gå till inköpslistan
Ingredienser Markera de ingredienser du vill lägga till på inköpslistan: Markera alla 400 g Gröna ärtor Gröna ärtor 400 g Morötter Morot 6 st Potatis Potatis 12 st Körsbärstomater Körsbärstomater 2 tsk Grönsaksbuljong Grönsaksbuljong (Till båda puréerna) 2 tsk Salt Salt (Till båda puréerna) 600 g Stekfläsk Stekfläsk (Rimmat) 200 g Philadelphiaost Philadelphiaost (Till båda puréerna) Lägg till på inköpslistan
några droppar olivolja med citronsmak el olivolja + några droppar färskpressad citron. Häll på vatten så de täcks och lägg ner en buljongtärning samt vitt vin och pudra med lite vitpeppar
Härmed konstateras att jag har lagat till den godaste kycklingen någonsin. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Krydda sidfläsket med de kryddor du har lust på. Men man behöver ju inte bara steka skivor eller använda det i carbonara - man kan ju såklart också helsteka sidfläsket även om det redan är rimmat
Krydda med salt och peppar. Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatis och haricoverts. Stek dem på medelhög värme och krydda dem ev lite till
Att server med en rökig BBQ sås skapar den rätta sommar-grill känslan. Om du har en fritös så fritera gärna lite kokt färskpotatis och krydda med havssalt och lite chilipeppar, hur gott som helst
Låt stå i kylen tills det är dags att börja med tillagningen. Krydda med lite citronpeppar. Tillsätt senap, citron- och limesaft samt smaka av med kryddorna
Det är det Tyska namnet på rimmad fläsklägg och serveras oftast med Sauerkraut. Mitt mos blev minst lika gott som ett vanligt rotmos, med extra sting från pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.