Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Min var magisk, med julfrukost hemma hos mig och sedan resten av dagen hemma hos min mosters familj. Nu fortsätter vi julen med middag hemma hos farmor och farfar, passar på att skriva nu i bilen dit
Låt risgrynspuddingen svalna något och servera med jordgubbssylt och vispad grädde. Irish CoffeeHallonkräm – Kräm Med Hallon & VinbärNapoleonbakelser – Bakelser Med Gräddfyllning Och HallonglasyrHur Man Filéar En ApelsinRisgrynsgrötFruktsallad Med Mango – Dessert I Glas 4 portioner
God dessertsås med en twist – balsamvinäger. bären lite med en sked. Ta kastrullen från värmen och red (om du vill) med potatismjölet utrört i lite vatten
Servera risgrynspuddingenmed hallonsylt. Gammaldags risgrynspuddingIngredienser. 1 sats risgrynsgröt (recept längst ner)3 äggrivet skal av en citron Riv citronen och vispa upp äggen
Servera direkt ur formen med sylt, kompott eller saftsås. Häll grötris, vatten och salt i en kastrull. Koka upp och låt koka på svag värme under lock i ca 10 minuter
Recept. Anna Stefansson. tis, 2013-07-23 21. 39. 60min. (0). Koka upp vattnet och häll i riset. Rör om. Sänk värmen. Tillsätt mjölken i omgångar och rör om
I vanliga fall brukar vi servera glassen härhemma tillsammans med chokladsås eller kolasås men nu hade jag hittat ett recept på bärsås som jag ville testa och vad passade då bäst om inte årets självplockade jordgubbar som jag sparat i frysen för regniga höstdagar
Servera fruktsalladen till risgrynspuddingen. Rör ihop gröten med ägg, socker och hackad mandel och häll i en smord ugnsfast form eller fyra smorda ugnsfasta portionsformar
Kör såsen i en mixer eller pressa genom en sil för att få en slät bärsås. Bärsås. Förbered såsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.