4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Min var magisk, med julfrukost hemma hos mig och sedan resten av dagen hemma hos min mosters familj. Nu fortsätter vi julen med middag hemma hos farmor och farfar, passar på att skriva nu i bilen dit
Låt risgrynspuddingen svalna något och servera med jordgubbssylt och vispad grädde. Irish CoffeeHallonkräm – Kräm Med Hallon & VinbärNapoleonbakelser – Bakelser Med Gräddfyllning Och HallonglasyrHur Man Filéar En ApelsinRisgrynsgrötFruktsallad Med Mango – Dessert I Glas 4 portioner
Jag äter den helst med kanel, socker och mjölk medan maken och barnen helst äter den medsaftsås. Blanda alla ingredienser i en kastrull och värm på medelvärme tills den tjocknat, det ska inte koka – då blir det segt
Till julaftonens superenkla ris à la malta gjorde jag en saftsåsmed mycket hallon och jordgubbar. Det lilla som blev över kokade jag upp med lite mer potatismjöl så fick Ida äta lite god kräm till lunch
Servera risgrynspuddingenmed hallonsylt. Gammaldags risgrynspuddingIngredienser. 1 sats risgrynsgröt (recept längst ner)3 äggrivet skal av en citron Riv citronen och vispa upp äggen
Red potatismjölet med lite vatten (för att det inte ska bli klumpar). Det blir ingen riktig Ris à la Malta utan saftsoppa, eller saftsås eller vad det nu heter
Servera tillsammans med hemmagjord saftsås eller en klick grädde. Sonen letar febrilt efter allt som har med Minecraft att göra och min dotter är på Barbie-jakt som heter duga
Servera direkt ur formen med sylt, kompott eller saftsås. Häll grötris, vatten och salt i en kastrull. Koka upp och låt koka på svag värme under lock i ca 10 minuter
Recept. Anna Stefansson. tis, 2013-07-23 21. 39. 60min. (0). Koka upp vattnet och häll i riset. Rör om. Sänk värmen. Tillsätt mjölken i omgångar och rör om
Risgrynspudding. Pysen fick hjälpa till med att smula tofu. Det var roligare att blaska med vatten. Servera med bärsås - på bilden jordgubbar mixade med färska dadlar
Servera fruktsalladen till risgrynspuddingen. Rör ihop gröten med ägg, socker och hackad mandel och häll i en smord ugnsfast form eller fyra smorda ugnsfasta portionsformar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.