Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara. Himla gott mednybakat. Smörj en avlång brödformmed lite rapsolja eller lägg i ett bakplåtspapper
Fast allra godast är nog att bara äta dem med ett riktigt gott smör. Vi har bakat mycket bröd på grillen i sommar och haft som korvbröd, som tillbehör eller gjort matiga sallader och röror som vi har fyllt dem med
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Brödet gick rätt fort att göra eftersom det är ett bikarbonatbröd. Jag gillar nämligen inte att ha torkad frukt i, så jag skippade det och körde helt naturellt
Skrev det i parentes för du måste inte använda det, men roligt att plussa på med lite chiamjöl. Ett nybakt brödmed frasig skorpa lagom till helgfrukosten
Om det ser ut som att degen gått ihop helt och hållet kan det vara bra att snitta den med en kniv (poängen är attbrödet ska ha möjlighet att resa sig så mycket det vill i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.