En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Smaka av med salt och peppar. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor. 700 g fläskfilé. 1salt och pepparPutsa fläskfilén. 1Grilla fläskfilén runtom till den fått fin färg. 1Skiva upp köttet och servera tillsammans med potatissallad och krispiga citronettgrönsaker
Grilladfläskfilémed confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Vi åt vår fläskfilémed rödvinssås och ugnsrostade jordärtskockor
Hoppas på fint väder nu så vi kan komma ut med båten igen. Denna gången blev det fläskfilé som jag marinerade en stund i en marinad som egentligen är en glaze som jag skrivit om tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.