Risotto funghi, Paolo Robertos recept
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl färska kantareller (karl johan eller annan svamp)
  • 1 gul lök
  • 3 dl arborioris (eller avioriris)
  • olivolja
  • 0,5 förp saffran (0,25 g)
  • 0,9-1,1 l svampbuljong (eller kycklingbuljong, på fond eller tärningar)
  • 1 dl vitt vin
  • 25 g smör
  • 1 dl parmesan, färskriven + lite extra till servering
  • 150 g mascarpone
  • 2 msk persilja, finhackad
  • 6 dl färska kantareller (karl johan eller annan svamp) 1 gul lök 3 dl arborioris (eller avioriris) olivolja 0,5 förp saffran (0,25 g) ca 0,9-1,1 l svampbuljong (eller kycklingbuljong, på fond eller tärningar) 1 dl vitt vin 25 g smör 1 dl parmesan, färskriven + lite extra till servering ca 150 g mascarpone 2 msk persilja, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.