Krämig risottomedkycklingoch svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. När den är klar kan du lägga den åt sidan och skära i strimlor som du sedan serverar medrisotton
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott. Gjorde min fantastiskt goda basilikamajonäs till (recept HÄR) och ugnsrostad sötpotatis
Middagen idag blev en jättemumsig kycklingfilé i ugn med ugnsrostad sötpotatisoch fetaoströra. Jag satte in två formar samtidigt i ugnen, en medkycklingenoch en med potatisen
Därefter börjar du medrisottokastrullen. Tillsätt riset, höj värmen och låt fräsa i ytterligare någon minut till dess riset blandat sig väl med löken och känns torrt
Sötpotatis går väldigt väl ihop medkyckling, särskilt om kycklingen har marinerats i Teriyaki-sås. Dagens grill består av kycklingklubbor, kycklingvingarochkycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.