1,5 Olivolja. salt1 krm salt. Sätt ugnen på 175°. Blanda in choklad, vetemjöl och 1 krm salt i smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 20–25 minuter. 1 krm salt
150 g digestivekex (ca 10 st)50-75 g smör50-100 g vit choklad4 st gelatinblad½ dl koncentrerad hallonsaft2 dl vispgrädde200 g philadelphia200 g frysta hallon½ dl sockerFinkrossa kexen i en plastpåse. Hacka chokladen grovt (jag tog 50 g men jag ska nog ta 100 nästa gång). 150 g digestivekex. ca 10 st. 50-100 g vit choklad. 100 nästa g
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. 5 dl grädde som värms (ej kokas), blanda i 10-12 st hackade kinderäggbitar (chokladbitar som säljs i sexpack) och rör tills de smält och låt allt stå över natten i kylskåpet, vispa upp till en fluffig smet med elvisp. 1 påse Maltesers (godis). 1 rulle mjölkchoklad. 1 paket fingerkex. 10-12 st hackade. 1 påse Maltesers. 1 rulle mjölkchoklad. 1 paket fingerkex
Sift the flour, baking soda and baking powder together. In the bowl of a stand mixer, cream togetherthe softened butter, granulated sugar, brown sugar, pure vanilla and almond extracts
1 dl risvinäger. 1 dl socker. 1 pkt sjögräsnudlar. Vi lät våra fiskar ligga i frysen 1 dygn innan de skulle användas, men det råder tydligen delade meningar om det är nödvändigt eller inte. 1 dl risvinäger. 1 dl socker. 1 pkt sjögräsnudlar
1. 1. 1. 1. 1. D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Blanda sedan ned pastan, oliver och räkorna i såsen så räkorna blir varma, ca 1 min. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 2 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.