Romsavaräng
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 20 g jäst
  • 1½ dl ljummen mjölk
  • 3 ägg
  • 11/4 dl Hermesetas Lättströ
  • 1 krm salt
  • 4 dl vetemjöl
  •  
  • Romsirap
  • 2½ dl Hermesetas Lättströ
  • 3½ dl vatten
  • 1 kanelstång
  • Rivet skal och saft av 1 apelsin
  • Rivet skal och saft av ½ citron
  • 1 dl mörk rom (eller några droppar romextrakt)
  •  
  • Servering
  • Valfri frukt
  • gärna exotisk
  • Grädde
  • mager

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.