De har skrivit böcker tillsammans (och enskilt) tidigare och den här gången var det en kombinerad livsstils och kokbok med den lockande titeln "Ät dig i balans - bästa maten för glädje och lust"
Tag upp ur vattnet och låt svalna lite innan du fortsätter. Tänk på att ju större kålrot desto längre koktid kommer den ha, men desto mer mat blir det också
Här hemma har verkligen varit saffran både högt och lågt och i alla dess former. Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Den blyga lilla fågeln fortsätter sedan efter egen förmåga ytterligare några extra få meter upp. Jag läste i tidningen häromdagenom världens godaste äppelkaka
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Det kanske låter märkligt, men jag tycks visst aldrig tröttna på just den kombinationen, men om jag gör det får ni gärna förekomma mig och tipsa om er favoritmacka i kommentarerna – eller kanske berätta om era egna frukostfunderingar
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Tryckte ut i en form och hade återanvändbart bakplåtspapper underst, det var succé. Jag älskar att baka men det blir alltför sällan eftersom jag inte är så förtjust i sötsaker själv och har för liten frys och för få kafferep
8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.