Rosépepparlax med örtagårdssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portionsbitar laxfilé
  • á ca 125 g
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk krossad rosépeppar
  • ½ msk torkad dill
  • 1 tsk krossad svartpeppar
  • ½ tsk salt
  •  
  • Örtagårdssås
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • ½ citron
  • saften
  • 2 dl färska örter av dill
  • timjan
  • persilja och gräslök
  • Salt
  • ½ tsk malen svartpeppar
  •  
  • Servering
  • Kokt potatis
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.