Rosépepparstekt fläskfilé  med  gräddsås och sallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g fläskfilé
  • 3-4 msk smör till stekningen
  • 2 tsk krossad rosépeppar
  • Salt
  •  
  • Sås
  • Sky från köttet
  • 3-4 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk
  • Salt
  • Socker
  • ½-1 tsk rosépeppar
  • lätt krossad i mortel
  • Maizenaredning ljus
  • Guld soya
  •  
  • Sallad
  • 1 ask rucola
  • 1 litet rosé salladshuvud
  • 1 endive
  • ½ rödlök
  • 3 msk pinjenötter
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Tillbehör
  • Svart vinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.