Rosa bandet-meny- i samarbete med Spisa
Trattoria
Trattoria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mango och räksalsa med koriander, 4 port (förrätter)
  • 200 g räkor, skalade
  • 2 mangos
  • 1/2 gurka 0,5 rödlök
  • 1 lime
  • 1 röd chilifrukt 1 kruka koriander
  • Vitlöksrostad potatis
  • 1 kg potatis
  • 4 vitlöksklyftor 1 dl olivolja
  • salt och peppar
  • Spenatsallad med granatäpple och mynta
  • 400 g färsk bladspenat
  • 1 rödlök 2 granatäpplen
  • 2 msk olivolja
  • 1 kruka färsk mynta
  • salt och svartpeppar
  • 2 äggvitor 2 dl florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl hallon
  • 3 tsk gelatinpulver (alt 6 gelatinblad)
  • 3 msk vatten
  • 1 kruka färsk mynta
  • färska hallon till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.