Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
SkumtomtefudgeDet här receptet stötte jag på förra julen men blev aldrig riktigt färdig att prova. Nu när sonen hade en påse skumtomtar så frågade jag om jag inte kunde få ett gäng av honom
Så för att fira det underbara sommarvädret tänkte jag bjuda på ett riktigt somrigt och törstsläckande drinkrecept - en liten kreation som jag har döpt till Rosa Elefant, även om Pink Passion Lemonade också vore passande
Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen. Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår
Detta får bli mitt bidrag till Månadens sötsak hos Söta saker där temat för juli månad är rosa. Lowe for som ni kanske minns iväg med farmor till den stora huvudstaden och lämnade sina stackars föräldrar hemma
Skumtomtefudge. Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Så det var med lite darr på handen som jag gjorde en sats skumtomtefudge. Skumtomtefudge12 st skumtomtar50 g smör1 dl vispgrädde2 dl strösocker100 g vit chokladröd karamellfärg Lägg tomtar, smör, grädde och strösocker i en tjockbottnad kastrull
Jag hade helst bakat en chokladtårta men eftersom varken min mor och min sambo gillar choklad fick det bli en regnbågstårta med enbart rosa bottnar fylld med en blandning av grädde och jordgubbssylt
Rosa rutor - en av sambons och svågerns absoluta favoritkakor. ) Kakorna består av två mördegsplattor med mörk chokladtryffel mellan och toppas med en rosa jordgubbsglasyr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.