Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. Hätta upp en panna med smör och olja och försök plocka ut vitlöken ur påsen och lägg den i pannan
Den här pastellrosa drinken består av Passoa som är en passionsfruktslikör om det nu är någon som inte vet det, en skvätt vodka och rejält med citronläsk (min favvo är Schweppes Lemon Fusion)
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Detta får bli mitt bidrag till Månadens sötsak hos Söta saker där temat för juli månad är rosa. Lowe for som ni kanske minns iväg med farmor till den stora huvudstaden och lämnade sina stackars föräldrar hemma
Hade lite äggvitor över i kylen och blev sugen på att baka lite maränger, den här gången blev det med smak av polkagrisar, själva grundreceptet på maräng kommer från Leila Lindholms bok A Piece of cake
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Tillsätt kokosflingor och pressad citron. Ställ in i kylen till snöbollarna har stelnat. Forma små kulor av smeten och rulla i kokos och sen i florsocker och lägg på ett fat
Tillsätt karamellfärg och vispa till jämnrosa marängsmet. Täck med plastfolie. Garnera med myntan. Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.