Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut. 3 kycklingfiléer0,5 brk soltorkade tomater1 broccolihuvud1 röd lök3 vitlöksklyftor2 dl creme fraiche1 skvätt mellangräddegrillkryddarosmarinsaltsvartpepparSå här gör du
Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin. Till söndagsmiddag gjorde jag lammhamburgare och dessa goda potatisar som tillbehör
Lägg i en påse tillsammans med salt, rosmarin och olivolja. Om du använder färsk rosmarin, dra då av en del kvistar och låt några kvistar ligga med hela
Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Lägg i köttet i formen (på enbären) och stick in rosmarinkvistar i köttet. Valet föll på enbär, rosmarin och portvin och steken tillages i ugn på låg temperatur tills den var perfekt rosa (68C) inuti. Kronhjortsstek med rosmarin, portvin och enbär, rostad mandelpotatis och kantarellsås, 4 portioner. 3 kvistar rosmarin. enbär, kantarellsås, kronhjort, kronhjortsstek, lokalproducerat, mandelpotatis, portvin, rosmarin 3 kvistar rosmarin
2 msk rosmarin. 2 msk rosmarin. Krämig kycklingpaj med fetaost och rosmarin. Jag har varit så sugen på att göra en paj länge nu, så ikväll tog jag tag i saken och lyckades göra en paj som blev helt underbar
Rosmarin. Skala och dela vitlöksklyftorna i två delar, gör hål i steken med en kniv och tryck i vitlöksbitarna, gnid in köttet med salt, peppar och rosmarin
Mixa ihop Chevreosten med färskosten, olivoljan, rosmarinen, saltet och pepparn. 12st Skivor Parmaskinka150g Chevreost, kantskuren50g Färskost, naturell1/2tsk Rosmarin, mortlad till fint pulver2msk OlivoljaHavssalt & svartpeppar från kvarn0,5dl Kronärtskockspesto10st Skivor baguette, 0,5cm tjocklekFikonbalsamico, några dropparPlastfilmSåhär kan man göra. 1/2tsk Rosmarin
Rör sedan ner äggen, ett i taget, och avsluta med persiljan och rosmarinen. ca 1,5 kg potatis2 dl crème fraiche (34%)0,75 dl grädde50 g getost/chevre2-3 dl riven västerbottenosten nypa havssaltgrovmalen svartpeppar3 ägg1 dl hackad persilja1 msk hackad rosmarinSkala och skiva potatisen i tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.