Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
September och rena sommarvärmen, det firades med att sitta ute på kalaset. Det var viktigt att det var chokladtårta och jordgubbstårta, så jag googlade men hittade ingen som verkade som det ultimata för dessa smaker
Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevis på att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Jag tittade på programmet, men skrev inte ner så mycket mer än temperaturer och tider under tiden så jag har bara tagit utgångspunkt i det jag minns från George's matlagning - och försökt göra något liknande
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
DESSERT MED CITRONMOUSSE, HALLONPANNACOTTA, CITRONCRUNCH, FLÄDERMARÄNG OCH SNÖ PÅ BRYNT SMÖR. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Smaksätt även med en persiljestjälk och pressad vitlök och stek på stark värme i ett par minuter. Häll av vattnet och fräs dem i en stekpanna med olja och hackad lök
Hetta upp rapsolja och smör och bryn kycklingen runt om på hög värme i en stor stekpanna. Servera den gärna med cannellinibönor som får koka med mot slutet, guanciale eller sidfläsk, rucolasallad med grovriven parmesan och ett gott bröd
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.