Rosmaringryta med bönor serverad med potatis- och persiljerotspuré
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till
  • 6 personer
  • 1,4 kg Högrev
  • 4 msk Smör
  • 2 msk Tomatpur
  • 5 dl Kalvfond
  • 2 st Vit
  • 370 g Kr
  • 210 g St
  • 2 msk Ros
  • 3 st Lag
  • 10 cm Grön
  • 10 cm Aubergine, kärnhuset urgröpt, skuret i tärningar
  • 10 st Kalamataoliver
  • 4 msk Olivolja
  • 10 st Potatis
  • 400 g Persiljerot
  • 2 dl Mjölk
  • 50 g Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.