Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g kycklinglårfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk finhackad färsk rosmarin rivet skal av 1 citron ½ tsk svartpeppar 1 tsk salt 140 g bacon Arla® Svenskt Smör 1 purjolök 2 dl Arla® vispgrädde färsk rosmarin kvist
Gör så här Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Servera med riset. Gör så här Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Kyckling i brieostsås med curryråris. Koka råris med lite olivolja, salt och curry, jättegott. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.