Rosmarinsdoftande rödbetspaj med chèvre
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Pajskal:
  • 0,75 dl fullkornsdinkelmjöl
  • ½ dl mandelmjöl
  • 1 tsk chiafrön (kan ersättas med linfrön)
  • ½ tsk finsalt
  • ½ tsk torkad rosmarin
  • 40 g ekologiskt smör
  • 1 msk kallt vatten
  • 300 g rödbetor, skrubbade
  • 500 g keso
  • 5 ekologiska ägg
  • 100 g chèvre, skivad
  • 1 tsk hackad färsk rosmarin + lite att strö ovanpå pajen
  • ½ tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • 35 min Ta ut formen och låt pajen stelna till i ca
  • 10 minuter innan du servera den, gärna tillsammans med krispig sallad och ett gott bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.