Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Använd gärna betor av olika färger och även andra rotsaker. Instruktioner Carina Wikman från Aspegrens trädgårdsförening bjuder på två av sina bästa rödbetsrecept
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt med enbart rödbetor. Strö över valtnötterna ochavslutamed att antingen klicka eller sprita på ricottan
Den var god men hamnar inte bland soppfavoriterna. Däremot fick denna soppa mig att tänka på ett par jättegoda rödbetsbiffar medfetaost jag brukade göra förr så det receptet ska jag leta fram och göra inom en snar framtid
Smakerna av underbart god av vitlök och parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Blanda samman yoghurten med majonnäs och currypulver. Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.