Rostad potatispuré med bönpytt, kantareller och chèvreskum
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g färskpotatis
  • 1 msk olivolja
  • 1½ tsk salt
  • 2 msk smör
  •  
  • Bönpytt
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 squash
  • 1 msk olivolja
  • 1 burk cannellinibönor
  • 300 g körsbärstomater
  • gärna olika färger
  • 2/3 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Kantareller
  • 300 g kantareller
  • 1 msk smör
  • ½ tsk salt
  •  
  • Chèvreskum
  • 1½ dl grönsaksbuljong
  • tärning + vatten
  • ½ dl mjölk
  • helst lättmjölk
  • 100 g chèvreost utan kant
  • 1 krm salt
  • 2 tsk Maizena majsstärkelse
  •  
  • Garnering
  • 3 msk hackad gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.