En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök ochkapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Riktigt god potatissallad som en kollega gör på jobbet. Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
- rostade hasselnötter. Häll i en kastrull, vispa i crème fraiche och smaka av medcitronoch salt. Lägg på en plåt med vitlök, spansk peppar och rosmarin, ringla över olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.