Pressa ut vitlöksgoset med hjälp av knivens breda sida, några klyftor i taget får man ta. Rostad vitlök kan vara en av dem bästa upptäckter jag gjort i köket på länge
Bästa tillbehöret till middagen eller helgmaten med massa smak och gyllene skorpa. Receptet kommer från bloggen Easy deliscious recipes och är skrivet av bloggaren Bee som är en passionerad hemmakock som älskar stora vågade smaker men vill hålla sin matlagning enkel och lätt att tillaga, det tackar vi för
Som ett led i mitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Fräs vitlöken i smöret tills vitlöken och smöret blir gyllenbrunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.