I mitt recept på rostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
Skala morötterna, lägg dem i en kastrull med kallt, saltat vatten och koka upp. ½ knippe morötter. Den här gången hade jag en bit sötpotatis över från föregående dag som också fick följa med ner i salladen
Vänd ner parmesanen och se till att alla kikärter får sitt. 2 dl Parmesan. Värm ugnen till 200 grader. Om du använder kikärter på burk så skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt
Skrapa morötterna rena, dela på längden om de är lite grövre. Börja med såsen. Mixa ihop bönor, kapris, sardeller och citronsaft med mixerstav i en hög skål
Blanda morötternamed dressingen. Skala morötterna och skär dem på längden. 1 knippe färska Morötter. 1 knippe färska Morötter. 200 grader Skala morötterna och skär dem på längden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.