Toppa med nötterna, oljan, citronsaften och saltet. med en osthyvel eller skiva tunt med en kniv. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Click to share on Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Sallad på finstrimlad brysselkål medapelsin-dijonvinaigrette, rostade hasselnötter och pecorino. Varför inte följa denna länk och tävla med ditt eget gröna julrecept
Ischoklad på mjölkchoklad och kokosolja medrostade hasselnötter och flingsalt. Inspirerad av Annas marmorerade ischoklad med kallpressad kokosolja snodde jag ihop dessa gotter till mor och moster – två systrar som älskar kokos och mjölkchoklad
Själv är jag (om ni inte redan läst er till det) grymt nöjd med denna soppa, som dessutom tack vare den rostade blomkålen får en betydligt snyggare beigebrun färgån vanlig vit blomkålssoppa
Blanda den mixade röran med buljong. Det går bra att göra detta dagen innan. Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.