Rostade rotfrukter med bacon- och olivbiffar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g nötfärs
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 st ägg
  • 1 dl grädde
  • 0.5 dl vatten
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.75 dl svarta oliver
  • 1 pkt bacon
  • 1 st kålrabbi
  • 4 st morötter
  • 1 st lök
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk honung
  • 1 msk timjan
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 st champinjonssoppa
  • 2 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.