slutligen kunde en tallrik med lammbog, rödvinssky ochrostaderotsaker serveras. Â Den redan i bitar styckade lammbogen la jag upp i en ugnsform, gned in med salt och peppar, späckade med vitlöksbitar och färsk rosmarin
- rostade hasselnötter. Lägg på en plåt med vitlök, spansk peppar ochrosmarin, ringla över olja. Häll i en kastrull, vispa i crème fraiche och smaka av med citron och salt
Rostaderotsaker var ett tag sedan vi hade och jag lade på några skivor getost mot slutet i ugnen. Till detta kokade jag ihop en sås med vitt vin och örter
Just kronhjort är svårt att få tag på och riktigt delikat, så då måste man ju göra köttet rättvisa och tillaga det med omsorg och kombinera det med andra fina ingredienser
Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.