Här serverar jag det rostat med en krämig sojafärs och en korianderhummus. Det har väl knappats gått att undgå att lingon – och zucchinibrödet (klick) har gått och blivit lite av en favorit för mig
Välj ett riktigt gott bröd här så har du en smarrig lunch. gott brödnågra bitar brieostvalfri svamp (jag tog karl-johan)smörvitlöksalt och pepparRosta brödet
När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni. 1 port2 st rostad Njuta2 skivor parmaskinkalite Creme bonjour-gräslöksost1 skiva gräddostServera med pommes och pommeskrydda
Forma försiktigt delarna till tre långsmala vridna bröd. (Detta görs för att få en hårdare skorpa) Sänk sedan värmen till 220°C när bröden är i ugnen. Baka i ca 25-30 minuter eller tills bröden har en innertemperatur på 98 grader
Röstat bröd hör väl inte det bröd som klingar bäst i den hälsosammes öra. Själv gillar jag lite grövre bröd, men ibland är det himla gott med en rostad macka och en kopp te
Om ditt bröd börjar bli lite tråkigt, dvs torrt, så är det som gjort för att rosta. I detta fallet så hade jag en bit Leavain som blivit lite torr så tre rejäla skivor, på med lite brieost och lite röd balsamvinäger på det
Om man nödvändigtvis inte vill lyxa till det som drinktilltugg eller snittar så är denna röra ett oemotståndligt gott pålägg till vanligt rostbröd till frukost eller som kvällsmackan
Rostatbröd. Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.