Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Jag kan ju inte bara göra kakor, glass och tårtor, bröd måste vi ju ha också. Nu råkade det bli så att vi hade helt slut på brödet i fredags, det händer väldigt sällen och jag orkade inte heller bråka med alla andra på ICA en fredags eftermiddag för en brödlimpas skull
Jag säger som Ingemar Stenmark. ”Ju mer jag tränar desto större tur har jag”. Jag blir alltid lika glad när brödet jäser upp och blir så här högt och luftigt
Puh, så varmt det är. Och hej på er. Vilken sommarvärme vi haft idag här i Skåne, riktigt härligt. När det är sådär väldigt varmt är det inte alltid man är speciellt sugen på varm mat, idag var en sådan dag
Semestertider är hembakt bröd-tider. Eller vad säger ni. Är det inte fullkomligt ljuvligt att njuta av fräshca, nybakade brödskivor en fin semestermorgon
Det här måste vara det enklaste receptet på ett gott rostbröd. Jag tillsatte lite solrosfrön för att prova något nytt men det går naturligtvis lika bra att utesluta dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.