Smaka av med salt och peppar. 13 vitlöksklyftor. 11 grön paprika. 11 zucchini. 11 aubergine. 11/2 dl vittvin. 1olivoljatillstekning. 1svartpeppar, malenSkala löken och vitlöken och skär ibitar. 1Kärna ur och skär paprikanibitar. 1Skär zucchinini halvmånar och auberginenibitar. 1Stek löken och vitlökeniolivoljai en vid kastrull, lägg ipaprikan, zucchinin och auberginen och fräs allt irikligtmedolivolja. 1Lägg i tomaterna och häll på vinet. Koka upp och sjud i 15–20 minuter under lock
Sen tycker jag också att det är underbart medrotfrukter denna tid på året eftersom det gynnar miljön så otroligt mycket att äta säsongsbaserat och dessutom är det ju billigt
Vad jag älskar mest är alla de fina färgerna, vi äter ju med ögat också. Marineraderotfrukterivitlök, salt, svartpeppar och olivolja som är gott att serveras till kött och kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.