Man kokar små potatisar och sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisar med en potatisstompare och sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 4 stora morötter
Typ ärter ochmorötter på burk, då gjorde du en stuvning och i med grönsakerna. Smält smöret i en kastrull, vispa i mjölet, späd med mjölken och grädden till en lagom tjock sås
Servera fläskytterfilén med alla tillbehören. Helstekt marinerad fläskytterfilé i ugn tillsammans kokta potatisar, morötter, ärtor och Karl-Johan svampsås från Blåband
Blanda ner rejält med persilja och smaka av. Skala och hacka lök och vitlök. Blanda ner chilipulver, senap och tomatpuré och häll över blandningen i grytan
Blanda även ihop såsen, med grädde, soja, sweet chilisås, dijonsenap, tomatpuré och salt och peppar. Skär upp köttet i lagom stora skivor, tänk ungefär fläskfilémedaljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.