Salta, peppra och strö över mjölet. Servera med ris och sallad. Fräs lök och bacon, sänk värmen och tillsätt korven när de fått lite färg, sedan paprika
Servera med en fräsch sallad. Skär korven i tärningar och bryn lite lätt och ställ åt sidan. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche
Efter lite provsmakning så föll valet på den mildaste av dom tre, dels för att den skulle passa alla i sällskapet med också för att den rökta chilismaken skulle gå fint till resten av ingredienserna
Dagens middagstips faller absolut in under den första kategorin, ja annars hade den ju så klart inte kvalat in här i vårt kök, och vi har faktiskt skrivit om den tidigare i detta inlägget om kycklinggryta med tomater i
Krydda mjöletmed salt och svartpeppar (ordentligt), vispa ihop ägget i en kopp och häll upp pankon. Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Min dotter Linn, som älskar Texas Hot Links ville också vara medoch skapa dagens korvskörd. Hacka kryddorna, blanda med köttet, vitt vin, salt och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.