ROTSAKSKAKA. Vispa ihop grädde, fond och kryddor,blanda med rotfrukter och lök. Rotsakskaka. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa väl
ROTSAKSKAKA. Vispa ihop grädde, fond och kryddor,blanda med rotfrukter och lök. Rotsakskaka. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa väl
ROTSAKSKAKA. Vispa ihop grädde, fond och kryddor,blanda med rotfrukter och lök. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa väl
Mozzarellafylld kycklingfilé med tomatpesto och rotsakskaka. Rotsakskaka. Tryck till ordentligt längst upp, ställ gärna en till form med vatten i inuti den första för att tynga ned den
Löjromscheesecake, chèvrebollar, tunnbrödrullar, laxrullar, rökt pepparfilé, breasola, grissini med prosciotto och ruccola, kycklingspett, marinerad mozzarella och pepparkakor med mögelost
Varva potatis, rotsaker och lök med salt, smulad timjan och vitpeppar i en ugnssäker form. Sätt ugnen på 225 grader Skala och riv potatisen och rotsakerna grovt
Gnid in oxfiléskivorna med svartpeppar och ställ åt sidan. Ställ den rostfria skålen ovanpå en kastrull med kokande vatten och vispa äggulorna tills det blir en tjock och blank kräm
Skrubba potatisen, vänd runt den med tomater och olja i en långpanna. Salta med flingsalt. Skär köttet i skivor och servera med potatis- och tomatblandningen
Lägg biffarna på fatet, täck över med plastfolie och marinera i en timma. Stöt pepparkornen i en mortel eller lägg dem i en plastpåse och pressa sönder dem med en brödkavel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.