Namnet syftar till att köttet blir så mört att det går att dra isär med en gaffel. Pulledpork är fläskkarré som får steka länge i ugnen och har sitt ursprung från sydstaterna i USA
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Handla lite till fredagsmyset. PulledPork har jag tänkt att göra länge. Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på. Pulledpork. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Igår lagade jag nämligen "pulledpork" till middag. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Vi han tom åka till stranden och njuta medans köttet skötte sig fint i ugnen. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Blanda salt, paprikapulver och spiskummin till en rub. rub. Vi gjorde vår egen Babequesås LCHF och hamburgerbröd LCHF till och använder man dem så blir rätten garanterat LCHF
Ät din Pulledpork med goda tillbehör. Låt såsen koka ner till en trögflytande sås,. mellan två brödskivor eller med tortillabröd, pitabröd, tacoskal, nachos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.