Denna goda sallad gjorde jag till lunch här en varm sommardag. Hade bara skummat genom receptet dagen innan och även om det var kort, så hade jag glömt osten, men gott blev det i alla fall, så det är säkert rena himmelriket med osten till
Så här i början av det nya året är det ju många som tycker att en sallad är fräscht och behövligt. Så jag tänkte dra till med ett enkelt salladstips som gör sig fint som ett tillbehör
Servera på en bädd av ruccolasallad och ringa över lite balsamico crème, klart. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetor med chèvre och valnötter
1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1 stor påse ruccolasallad
Finklipp ruccolasalladen och hacka upp rödlöken. Tid ca 45 min / 4 pers. / Ugn 225 graderIngredienser. 800 gram fläskytterfilé/fläskfilé/kotletter1 pkt (ca 100 gram) färskost ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.