Börja med att ta bort alla senor och putsa fläskfilén fin. Lägg upp pastan på en tallrik, lägg på fläskfilén och häll på generöst av såsen (det ska vara mycket sås), ät och njut
Förbered grillen med briketter i halva grillen. Tillsätt kryddorna och olja. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper. Skär fläskfilén i 2. 600 g fläskfilé
Toppa med smakrik riven ost och gratinera i ugn i ca. Serveras med fördel till pressad potatis, eller annan potatis, men går nog även utmärkt till pasta eller ris
Gnid in köttet med salt och peppar. Pudra över mjöl och späd med buljong och grädde. Pressa den kokta potatisen och rör i äggulorna, smöret och grädden smaka av med salt och peppar
Smält i en kastrull crème fraiche och ädelosten, krydda med örtsalt, strö riven ost över. Skär fläskfilén i skivor och stek den därefter lägges i en eldfast form
Några goda marmelader till, sen är det bara att börja mingla. Du kan också göra en vit glögg med enbart druvjuicen som bas och smaksätta med de olika kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.