Russinlängd
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 pkt jäst (25 g)
  • 2 1/2 dl mjölk eller mjölkersättning alternativt äppeljuice
  • 1/2 dl flytande fett (vilket motsvarar 50 g smält smör/margarin)
  • 2 msk råsocker strö-
  • 1/2 krm salt
  • 6 1/2-7 dl glutenfri mjölmix (vi använde Lailas som är särskilt lämplig om man ska kavla degen)
  • 1 1/2 dl kesella
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 1 msk råsocker (strö-)
  • 1-1 1/2 dl russin
  • 1 ägg (uppvispat)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.