Själv tycker jag om att använda en springform och lägga över pajen på ett fat vid servering, men har du en fin pajform i keramik går det minst lika bra
Uppläggningsfaten är såklart min mosters skapelser, se HÄR för hennes fina keramik. Jo, jag gjorde ju Kantarellsoppa, närmare bestämt Stefano Catenaccis variant
Jag älskar min stekpanna med keramik som beläggning. Köttbullar på mormors vis. När jag var liten och kom till min mormor fanns det nästan alltid en skål med kalla köttbullar i kylskåpet
Riv, hyvla eller skär grönsakerna, men spara några hela kålblad till täckning överst och underst i kärlet (av plast, glas eller keramik) som du ska syra i
Men man kan ta sin Crock Pot-gryta som är av keramik och ställa den på spisen för att reda eller ännu enklare, blanda ner lite maizena på slutet av koktiden så reder sig såsen på plats
Fördela blandningen på tortillasen som rullas ihop i ugnsfasta former, glas eller keramik. Lisa bjöd på dessa när hon fyllde år och jag gillar kryddningen skarpt
Använd ca 4-6 portionsformar i keramik eller porslin. Panna cotta (ca 4-6 portioner). Använd silikonformar eller aluminiumformar om du vill frysa panna Cottan och servera den "upp och ner" så att vaniljen kommer överst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.