Detta gör du totalt 3 gånger med 30 minuters mellanrum. Efter 15 minuter öppnar du luckan och vädrar ut lite ånga, gör de med ca 5 minuters mellanrum tills brödet är klart. 3 gånger med. 15 minuter öppnar du luckan och vädrar ut lite ånga, gör de med ca
Börja med att hacka upp lök, paprika, äpple och skinka, blanda detta med cream fraichen. Smaka av med alla kryddor och brer sedan ut detta på en tunnbrödsrulle
En grov frukostbullemed "tugg". Lägg bullarna på 2 plåtar med bakplåtspapper och jäs i cirka 30 minuter. Pensla bullarna med filmjölk och grädda mitt i ugnen 12-14 minuter
Forma små bollar av degen i storlek som en kastanj och platt ut dem lite med en gaffel eller om du gjort en rulle av degen så är det bara att skära 1 cm tjocka skivor
Ingredienser Portioner. ger 1 formbröd Dag 1, kväll 1/2 dl rågsurdegsgrund (à 100 g) 1 dl vatten (à 100 g) 1 dl ekologiskt rågmjöl (à 60 g) Dag 2, morgon 3 dl vatten (à 100 g) 6 dl ekologisk rågsikt (à 60 g) 1 dl ekologiskt rågmjöl (à 60 g) 1 1/2 tsk salt (à 6,5 g) 1 tsk hel kummin hel kummin eller rågmjöl att strö över smör till formen Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper. Igår fick vi besök av världens bästa Freddy som hade med sig världens bästa presenter från sin kompis, världens bästa Patrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.